Pedikyyri – Infinite Beaty

Pedikyyri

+358 46 5432 922
LAHJAKORTTI

Kauniit jalat ovat jokaisen naisen ylpeyden aihe. Elämämme jokapäiväsen rasitukset vaikuttaa kielteisesti jalkaterien kauneuteen, toki kauneushoitolamme asiantuntijat tietävät hyvin, kuinka stressin jäljet tulee poistaa sekä palauttaa iholle sen luonnollinen hehku ja kauneus. Erityistä huomiota kiinnitetään ihon kovettumiin. Niiden poistamiseksi iho pehmitetään, ravitaan ja kosteutetaan. Varpaiden kynsinauhat siistitään ja kynnet muotoillaan haluamiksi. Asiakkaan niin halutessa kynnet voidaan myös lakata. Tuloksena on silkinpehmeät, kauniit ja hoidetut jalat. Toimenpide ei ole ainoastaan tapa ylläpitää jalkojen ulkoista kauneutta. Se on osa terapiaa, jolla ehkäistään jalkojen terveysongelmia.

Kynnen oikaisu jousimenetelmällä
Ongelmatapauksissa ei tarvitse enää sinnitellä ja kärsiä, sillä nykyään on apua saatavilla kaikkiin jalkaongelmiin. Esimerkiksi sisäänkasvaneille kynsille voidaan tehdä oikaisu jousimenetelmällä. Hoidon aikana pitää ottaa huomioon muutama seikka:
Koska kynsi kasvaa, sen päälle ei voi rakentaa mitään pysyvää. Tämän takia jousi täytyy siirtää ylemmäksi noin kahden kuukauden välein. Jotta päästäisiin hyvään lopputulokseen, kynnenoikaisuhoitoa on jatkettava vähintään puoli vuotta. Tärkeää on myös, että asiakas sitoutuu hoitoon ja mm. luopuu liian kapeista kengistä.

Kynnen oikaisu liuskamenetelmällä
Kun kynsilevy on ohut ja hauras ja sisäänkasvu ei ole erityisen voimakasta, voidaan hoitomuotona käyttää liuskamenetelmää. Liuska pysyy kynnen pinnalla noin viikon verran, jonka jälkeen se on siirrettävä ja kiinnitettävä uudelleen.

3TO menetelmä
Menetelmä auttaa nopeasti ja kivuttomasti sisäänkasvaneeseen kynteen. Menetelmä on uusi Suomessa. Tuo pikaisen helpotuksen kipuun. Erittäin tehokas.

 

 

Syylien poisto
Ainutlaatuisen lääketieteellisen laitteen ja innovatiivisen teknologian avulla on nykyään mahdollista poistaa syyliä tarkasti vaurioittamatta tervettä ihoaluetta. Hoitoaika lasketaan sekunneissa eikä potilas koe kipua tai epämukavuutta hoidon aikana. Hoito ei rajoita liikuntaa, kylpemistä, saunomista tai uintia. Pienten syylien poistoon riittää 1 – 2 hoitoa, isompien poisto vaatii 2 -3 hoitokertaa.

 

Hinta >