Infinite Beauty – Infinite Beaty

Infinite Beauty

Infinite Beauty on nuorekas kauneussalonki, joka on keskittynyt esteettiseen kauneudenhoitoon. Nykyaikaiset hoitotilat sijaitsevat aivan Helsingin historiallisesti arvokkaassa keskustassa. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia kasvojen ääriviivojen korjausmenetelmiä, joissa turvaudumme moderneihin kauneusleikkausta välttäviin hoitomenetelmiin. Mikäli haluat parantaa ulkonäköäsi, saada näkyvää vastinetta uudelle elämäntavallesi, työpaikallesi tai säilyttää nuoruutesi ja kauneutesi, niin kauneushoitolassamme saat vain Sinulle räätälöityjä tehokkaita ja hienovaraisia palveluita.

Hyödynnämme innovatiivisia, pitkälle kehitettyjä ja koettuja kauneushoitomenetelmiä – parasta, mitä on nykykosmetologiassa. Tarjoamme kasvojen juonteiden hoitoa ja ryppyjen siloittamista, kasvojen täyteläistämistä ja biorevitalisaatiota, mesolankakohotusta, laserhoitoa, aknen ja ruusufinnien hoitoa, moninaista laitehoitoa, ihokarvojen poistoa kuumalla vahalla ja liikahikoilun hoitoa. Tarjontaan kuuluu niin ikään botuliini-injektioita ja kestopigmentointi. Laajan kauneudenhoito palvelukokonaisuuden lisäksi voit hemmotella itseäsi kokovartalohieronnalla sekä kokonaisvaltaisella käsi- ja jalkahoidolla.

Meidän pitkä kokemuksemme alalta sekä sinun ulkonäköäsi kohottamiseen tarkoitetut yksilölliset hoito-ohjelmat turvaavat loistavan lopputuloksen. Toiminnassamme pyrimme jatkuvasti lisäämään laatukauneudenhoidon saavutettavuutta niin että sinä voisit suoda itsellesi entistä enemmän. Monet erikoistarjoukset ja alennukset on tarkoitettu tekemään toimenpiteemme Sinua kiinnostaviksi. Kysy lisätietoa hoitolastamme ja/tai liity seuraamaan Facebook-, Instagram- ja VKontakte-sivujamme.

Косметолог

Здравствуйте!

Меня зовут Алина Вестеринен!

Я профессиональный косметолог, владею разными методиками эстетической и терапевтической коррекции внешности. В косметологии с 2008 года. Первичное образование в этой области я получила в России и затем в Финляндии. Имею необходимые дипломы и лицензии. А самое важное, мне нравится этим заниматься. Я постоянно повышаю свой профессиональный уровень, посещая различные семинары конференции и симпозиумы, в разных странах Европы. Знакомлюсь с коллегами, обмениваюсь опытом.

Я стараюсь доставить радость своим клиентам.

На моем сайте вы найдете информацию об услугах салона InfiniteBeauty, о новинках используемой нами продукции, примеры наших работ, а также получите информацию о проводимых акциях и скидках.

Добро пожаловать!

Paras laatu on taattu!

Kauneushoitola Infinite Beauty takaa palvelujensa korkean laadun ja turvallisuuden. Alalta hankittu erikoiskoulutus sekä pitkän linjan toiminta esteettisen lääketieteen puolella turvaavan erinomaiset tulokset, sillä me haluamme, että sinä jäisit tyytyväiseksi. Kauneudenhoitolamme asiantuntijat täydentävät jatkuvasti osaamistaan terapeuttisessa ja esteettisessa kauneudenhoidossa seuraten ja omaksuen kosmetologian tuoreimpia hoitomenetelmiä. Ammattitaitoa lisätään osallistumalla kansainvälisiin tapahtumiin, konferensseihin, kongresseihin ja koulutuksiin. Asetamme työntekijöillemme erityisvaatimuksia, jotka vastaavat asiakaslähtöisen, kuluttajaystävällisen ja yksilöllisen palvelutason parhaita perinteitä.

MT Metatron

Japanilaisten kauneusihanteista keskeisin on nuoren, virheettömän ja posliininvaalean ihon kultti. Kasvohoito on nostettu ensisijaisen tärkeäksi ja erinäiset kauneudenhoitoaineet ovat saaneet yhtä pyhän merkityksen kuin teeseremonia ikään.

Tasapainoitettu hoitoainekoostumus:

 • DMAE+Karnosiini
 • С-vitamiini
 •  В5-provitamiini
 • peptidi
 •  korkeateknologian tuottamat yhdisteet

Varma lopputulo

 •   kiinteytys tapahtuu välittömästi
 • iho vaalenee näkyvästi (pigmenttiläiskät poistuvat)
 • kostuttava
 • palauttava
 •  ihon väriä tasoittava
 •  ihoa kirkastava
 •  ihoa tervehdyttävä (aknen jälkihoito)

  Kosmetiikkavalmisteiden yhteensopivuus laitehoitoon

 • Ionoforeesi
 • mikrosähköhoito
 • ultrafonoforeesi
 • sähköporaatio

PCA Skin®

Yhdysvaltalainen PCA Skin hyödyntää tieteellista tutkimusta uusien tehokkaiden ja turvallisten kauneudenhoitotuotteiden valmistamisessa. Ne on kehitetty auttamaan aknen, pigmentoinnin ja ihon arpimuutosten hoidossa, nopeuttamaan ihosolujen uusiutumista, parantamaan kollageenin synteesiä, suojaamaan vapailta radikaaleilta. Iho pysyy terveenä ja hyvännäköisenä.

Holy Land

Israelilainen Holy Land valmistaa tehokkaita, luonnonmukaisia ja turvallisia kauneustuotteita, joiden avulla modernit esteettisen kauneudenhoidon toimenpiteet ovat tätä päivää.